Author: user5775481949

DENTAL 3D 2018: Υπολογιστική Στοματική Χειρουργική στην Ελλάδα. Μπροστά στο επόμενο βήμα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η επιστημονική και επαγγελματική κοινότητα που εξειδικεύεται στη διαγνωστική και θεραπευτική του στόματος και των γνάθων βιώνει μια «υπολογιστική άνοιξη», που έστω και καθυστερημένη με βάση τα διεθνή δεδομένα, είναι ευπρόσδεκτη! ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ Το διήμερο ‘Dental

Οι Εφαρμογές της Τρισδιάστατης(3D) Τεχνολογίας στην Ιατρική και την Οδοντιατρική στην Ελλάδα

Ημερίδα με θέμα «ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ 3D ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό και εντυπωσιακά ανακατασκευασμένο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας «Γεώργιος Κοτζιάς» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.  Share This:

Ημερίδα με θέμα “ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ 3D ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ”

Ημερίδα με θέμα “ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ 3D ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ” θα γίνει το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016, στην Ιατρική Σχολή Αθηνών ΕΚΠΑ. Διοργανωτής είναι το Εργαστήριο Φυσιολογίας «Φυσιολογείον» και επιστημονικός υπεύθυνος ο εμβιομηχανικός Παναγιώτης Διαμαντόπουλος. Η εκδήλωση θα γίνει στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας «Γεώργιος Κοτζιάς».

DENTAL 3D: Σημαντική η αποτίμηση της εμπειρίας στην υπολογιστική Οδοντιατρική στην Ελλάδα.

Η επιστημονική εκδήλωση “DENTAL 3D” για την υπολογιστική Οδοντιατρική στην Ελλάδα, που είναι η πρώτη στο είδος της, ολοκληρώθηκε το διήμερο 8-9 Απριλίου στο ξενοδοχείο Civitel στην Αθήνα. Share This:

DENTAL 3D: ​Η πρώτη επιστημονική εκδήλωση στην Ελλάδα για την εφαρμογή της 3D τεχνολογίας στην Οδοντιατρική.

​Στις 8 και 9 Απριλίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα συμπόσιο με αντικείμενο τις τεχνικές διαδικασίες και τις κλινικές εφαρμογές της 3D τεχνολογίας στην Οδοντιατρική. ​Σκοπός του συμποσίου είναι να παρουσιάσει τις υπολογιστικές τεχνικές ​και να αναδείξει το κλινικό έργο που έχει γίνει

Top